V okviru Kariernega svetovanja bomo 6. februarja na Šolskem centru Nova Gorica, v Medpodjetniškem izobraževalnem centru, gostili Mateja Akrapoviča, finančnega direktorja podjetja Akrapovič.

Matej je dolga leta svojo vztrajnost treniral v kanuju na mirnih vodah, kjer je bil kar nekaj let tudi reprezentant in udeleženec tekem na najvišji svetovni ravni. Dobre delovne navade mu koristijo tudi v poslovni karieri, kjer že 8 let dela v podjetju Akrapovič, najprej kot direktor kontrolinga, sedaj pa kot finančni direktor. Pred tem je svojo prvo zaposlitev po opravljenem magisteriju iz Finančne ekonomije na Univerzi v Nottinghamu (VB) opravljal v podjetju Droga Kolinska, kjer je vodil vpeljavo izračunavanja dobičkonosnosti izdelkov za preko 20 podjetij.

Sprostitev danes najlažje najde v družinskem krogu, ob športnih aktivnostih ali pa na plesišču, saj je tudi strasten plesalec salse.

Matej Akrapovič bo z dijaki, študenti in strokovnimi delavci delil svojo karierno zgodbo v sredo, 6.2.2019, ob 8.35 do 9.20 v veliki dvorani Medpodjetniškega izobraževalnega centra (P5 in P6 v prtličju).

Informacije in prijave: Ana Lenščak, strokovna delavka za karierno svetovanje, email: ana.lenscak@scng.si, tel: 056205798

 

Lepo vabljeni, da prisluhnite zanimivi karierni zgodbi!