KARIERNA ZGODBA: Tomi Ilijaš, podjetje Arctur

V okviru Kariernega svetovanja bomo 14. decembra na Šolskem centru Nova Gorica, v Medpodjetniškem izobraževalnem centru, gostili Tomija Ilijaša, direktorja in ustanovitelja podjetja Arctur.

Tomi Ilijaš, novogoričan, gimnazijec, inženir elektrotehnike, v srcu pa računalničar. Basketaš, tekač, smučar, potapljač, pilot ter ljubitelj dobre hrane in pijače.  Popotnik, ki je videl preko 70 držav po svetu in ki najraje živi v Novi Gorici. Pionir interneta, ki je svoje otroke dolgo držal proč od sodobnih tehnologij. Pionir na področju superračunalništva in novih tehnologij, ki je ponosen na svoje sodelavke in sodelavce ter vsak dan znova z užitkom pride na delo. Običajno s skirojem.

Tomi Ilijaš bo z dijaki, študenti in strokovnim delavci delil svojo karierno zgodbo v petek, 14.12.2018, ob 8.35 do 9.20 v veliki dvorani Medpodjetniškega izobraževalnega centra (P5 in P6 v prtličju).

Informacije in prijave: Ana Lenščak, strokovna delavka za karierno svetovanje, email: ana.lenscak@scng.si, Tel: 056205798

 

Lepo vabljeni, da prisluhnite zanimivi karierni zgodbi!