Si polnoletni dijak, učitelj, koordinator ali mentor v podjetju?

Šolski center Nova Gorica promovira natečaj »Deli svojo zgodbo«, ki se je začel v okviru projekta NEW VET, KA3, ki ga financira program ERASMUS+.

Če si polnoletni učenec ali učitelj poklicnega izobraževanja in usposabljanja (PIU) ali mentor v podjetju, ki prihaja iz ene izmed držav partneric projekta NEW VET (Italije, Francije, Nemčije, Slovenije in Grčije), deli z nami svojo zgodbo o poklicnem izobraževanju in usposabljanju in se poteguj za prenosnik ter sodeluj na državni podelitvi nagrad v Sloveniji, ki bo organizirana vzporedno z Evropskim tednom poklicnih spretnosti 2020.

Tvojo zgodbo bo ocenila posebna žirija, ki jo bodo sestavljali: 1 učenec PIU, 1 učitelj PIU, 1 mentor v podjetju in 1 predstavnik partnerja v projektu NEW VET iz Slovenije. V projektu NEW VET bomo izbrali 3 zmagovalce iz vsake države partnerice projekta (po enega za vsako kategorijo) in jih nagradili z enim prenosnikom na podlagi naslednjih meril: ustreznosti, kakovosti in vpliva vaše zgodbe. Klikni tukaj, kjer so opisana merila za ocenjevanje.

Če želiš sodelovati, izpolni obrazec in povej nam svojo zgodbo v največ 1.000 znakih (zakaj si se odločil/-a za poklicno izobraževanje in usposabljanje, kako se je začela tvoja pot, kaj si se naučil/-a iz lastnih izkušenj…). Naloži sliko, ki bo zgodbo nadgradila in bo s tem tvoja zgodba postala navdih za tiste, ki razmišljajo o poklicnem izobraževanju in usposabljanju, ter jih spodbudila, da odkrijejo svoj talent.

Izkoristi priložnost! Deli svojo zgodbo o uspehu v poklicnem izobraževanju in usposabljanju najpozneje do 18. 10. 2020.

Za sodelovanje na natečaju klikni TUKAJ!

#ErasmusPlus #ka3 #NEWVETproject #EUSkillsAgenda #EUVocationalSkills #DiscoverYourTalent