Ana Bratina na Šolskem centru Nova Gorica vodi individualno učno pomoč za dijake, sicer pa je tudi integrativna psihoterapevtka.
Ana nam je zaupala svojo zanimivo karierno zgodbo, kako je iz strasti po jadralnem letenju eno leto sprva študirala strojništvo in kmalu ugotovila, da jo posebej zanimajo človeška psiha, odnosi in osebnostna rast. Vpisala se je na študij pedagogike, že v času študija opravljala prostovoljno delo in si tako pridobila dragocene izkušnje in znanja, ki so pogojevala tudi njeno nadaljnje izpopolnjevanje v smeri psihoterapije.
Ana nam je zaupala svoje izkušnje dela v ŠENT-u v Novi Gorici, kaj so ključne naloge in poslanstvo psihoterapevta, kaj je pomembno pri delu z ljudmi, nekoliko je predstavila tudi druge metode, ki se jih poslužuje pri svoji psihoterapevtski praksi: zvočno in gong terapijo, metodo uporabe metafor in zgodb.

Lepo vabljeni k ogledu karierne zgodbe!

Video vsebina je nastala na Šolskem centru Nova Gorica, Medpodjetniškem izobraževalnem centru v okviru projekta POŠ II, ki ga sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialni sklad.