Urška Merljak je po osnovni izobrazbi pravnica, povedati o njej samo to pa bi bilo precej krivično, saj je tudi integrativna psihoterapevtka, trenerka čuječnosti, mediatorka, snovalka koncepta INTINITI doživetja, velika ljubiteljica plesa, ki ga pri svojem delu združuje s čuječnostjo, in tudi pionirka pri uvajanju čuječnosti v turizem.

Predstavila nam je ključne in tudi prevratne odločitve v svojem življenju, delo integrativnega psihoterapevta in mediatorke. Posebej se je osredinila na odločitev in okoliščine pri izbiri študija. Izpostavila je svoje začetke na področju podjetništva in sklep, da stopi na to pot. Izpostavila je izkušnjo Erasmusa za mlade podjetnike, ki je bila zanjo med podjetniškimi začetki posebej dragocena.

V pogovoru se je dotaknila tudi koncepta INTINITI doživetja, ki ga razvija in le-ta združuje tradicijo, kulturo, umetnost, znanost in stremi k temu, da vključuje vse čute.
V pogovoru je beseda nanesla tudi na to, kako preživlja samoizolacijo in kako kot prostovoljka pomaga ljudem, ki se v teh časih znajdejo v stiskah.

Lepo vabljeni k ogledu zelo zanimivega pogovora.

Video vsebina je nastala na Šolskem centru Nova Gorica, Medpodjetniškem izobraževalnem centru v okviru projekta POŠ II, ki ga sofinancirata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropski socialni sklad.