V petek, 21. 5. 2021 smo imeli zaključno konferenco na projektu VET-TEDD z naslovom Razvoj digitalnih kompetenc v poklicnem izobraževanju in usposabljanju, kjer smo projektni partnerji predstavili različna orodja, ki smo jih pripravili v sklopu projekta in so brezplačno na voljo učiteljem v pomoč pri poučevanju dijakov in študentov. Udeleženci so se lahko udeležili različnih delavnic, kjer smo predstavili tudi študije primerov. Iz našega šolskega centra je profesor informatike Janko Harej vodil delavnico z naslovom ustvarjanje prostorov navidezne resničnosti z uporabo storitve Mozilla Hubs. Profesorica angleškega jezika Saša Sirk je vodila delavnico na temo medvrstniškega ocenjevanja v spletni učilnici. Obe delavnici sta pritegnili veliko pozornosti s strani udeležencev in zato jim iskreno čestitamo. Poleg dveh omenjenih delavnic so bile še delavnice na temo umetna inteligenca v poklicnem izobraževanju in usposabljanju, predstavitev orodja za samoocenjevanje učitelja, uporaba digitalnih značk, predstavitev koncepta I-coach, uporaba množičnih prosto-dostopnih spletnih tečajev oz. MOOC v razredu, uporaba licenčne vsebine in vsebine, ustvarjene z licenco ter številne druge, ki jih najdete na spletni strani projekta VET-TEDD.

Določene vsebine se na spletni strani še posodabljajo, kljub temu pa ste vljudno vabljeni, da jih preizkusite in preverite svoje znanje s področja digitalnih kompetenc na https://vet-tedd.eu/en/

V kolikor imate dodatna tehnična vprašanja v zvezi s spletno stranjo https://vet-tedd.eu/en/ lahko pišete na info@vet-tedd.eu.

Predstavitev projekta VET-TEDD

Picture 1 of 5

Ekipa VET-TEDD