Karierna zgodba: Matic Batagelj; FORK

 V okviru Kariernega svetovanja bomo v ponedeljek, 20. januarja, od 7.45 do 8.30 na Šolskem centru Nova Gorica, v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra (predavalnica 05 v pritličju) gostili podjetnika Matica Batagelja.

Matic Batagelj je doma iz Ajdovščine in svojo karierno pot je začel z ustanovitvijo prvega start-up podjetja MSI LAB, ki se je ukvarjalo z biomehanskimi meritvami in fiziološkimi testiranji za športnike.  Nadaljeval z ustanovitvijo design studia Fork, kjer sta se skupaj s partnerko specializirala za nudenje dizajnerskih storitev za živilska podjetja. Iz te zgodbe je izšel tudi naslednji start-up, širši javnosti morda najbolj znan, I Like Tofu.

Kot vodja trenutno deluje v švedskem podjetju Impatient Design, ki startupom in večjim podjetjem ponuja strokovne storitve na področju strategij, produktnega dizajna, lansiranja blagovnih znamk in rasti.

Njegove ključne kompetence so predvsem znanja s področja dizajna (design sprints in design thinking metodologije), lean pristopa, razvoja in lansiranja produktov in blagovnih znamk ter strategij rasti.

 

Dijaki, študentje in strokovni delavci lepo vabljeni, da prisluhnete zanimivi karierni zgodbi!

 

Informacije in prijave: Megi Rožič, strokovna sodelavka za karierno svetovanje, el. pošta: megi.rozic@scng.si, tel: 056205798.