Tomi Curk                                           Brane Ćustić

 

V okviru Kariernega svetovanja bomo 24. septembra na Šolskem centru Nova Gorica, v prostorih Medpodjetniškega izobraževalnega centra, gostili Tomija Curka in Braneta Ćustića iz podjetja Insis d.o.o. (PoceniPC.com).

Tomijeva kariera se je začela že v srednji računalniški šoli, ki mu je skupaj s (še ne 😀) končano fakulteto informatike postavila temelje za ustanovitev lastnega podjetja. Prvo je ustanovil že pri 23-ih letih, kasneje pa Insis d.o.o., ki z blagovno znamko PoceniPC.com v Sloveniji predstavlja sinonim za outlet računalniško opremo, s smelimi načrti pa se uspešno spogleduje tudi s tujimi tržišči in novimi produkti.

Podjetje poleg dobre storitve ali produkta potrebuje tudi dober kader, predvsem prodajno ekipo, zato se bo Tomiju pridružil tudi Brane Ćustić, po izobrazbi magister managementa, sicer pa eden boljših tržnikov v podjetju. Z udeleženci dogodka bo delil praktične izkušnje in nasvete iz področja trženja, vključil pa bo tudi kakšno zanimivo zgodbo.

Tomi Curk in Brane Ćustić bosta z dijaki in strokovnimi delavci delila karierno zgodbo v torek, 24.9.2019, od 9.25 do 10.10 v Medpodjetniškem izobraževalnem centru (P5 v pritličju).

Informacije in prijave: Ana Lenščak, strokovna delavka za karierno svetovanje, email: ana.lenscak@scng.si, tel: 056205798

 

Lepo vabljeni, da prisluhnite zanimivi karierni zgodbi!