V okviru karierne zgodbe nam je Uroš Kavčič predstavil, kako sta skupaj z ženo Valentino znanje in veselje do dela na kmetiji, spremenila v čudovito poslovno priložnost ter začela izdelovati in prodajati sadne izdelke. Od leta 2015 se lahko pohvalita z lastno blagovno znamko, pod katero sta združila svoje sadje ter predelane izdelke. Zaznamovalo ju je tudi leto 2018, ko ju izberejo v projekt Štartaj Slovenija, kjer sta se predstavila z njunim inovativnim produktom Marmela. Istega leta sta tudi registrirala podjetje U&V d.o.o pod katerim danes prodajata izdelke po trgovinah širom Slovenije.
V intervjuju je tekla beseda o začetkih prodaje sadnih izdelkov, sodelovanju v oddaji Štartaj Slovenija, kreiranju, trženju izdelkov in še o marsičem zanimivem. In kot pravi Uroš: ” ne se pustiti prepričati tistemu, ki pravi da nekaj ni možno, vse je mogoče, samo če si v to prepričan!”

 

Intervju si lahko ogledate v obliki videa in podkasta na spletni strani Šolskega centra Nova Gorica in na video portalu Arnes.

Lepo vabljeni k ogledu zanimive in navdihujoče karierne zgodbe!

 

Pripravila: Ana Lenščak

 

Video in podkast sta nastala v okviru projekta POŠ 2017-2021, Kariernega svetovanja ŠCNG, sofinanciranega s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada.